Skip to content
piątek, 1 sierpnia, 2025
Latest:
  • Blockchain zmienia rynek pracy i edukacji. Poszukiwane są osoby posiadające wiedzę z różnych dziedzin
  • Reklama suplementów diety przez influencerów podlega pewnym ograniczeniom. Kontrolują to GIS i UOKiK
  • Rośnie skala zdarzeń cybernetycznych. Niewiele firm w Polsce ubezpiecza się na wypadek ataku
  • Dostęp do danych kluczowy dla dobrego funkcjonowania rynku kredytowego. Wymianę informacji można jeszcze poprawić
  • Polacy z niejednoznacznymi opiniami na temat autonomicznych pojazdów. Wiedzą o korzyściach, ale zgłaszają też obawy
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality

Inżynier na rynku pracy

Aktualności i wiadomości prasowe: edukacja, praca, techologia

  • inzynierzy.pl
  • Aktualności
  • Bezpieczeństwo
  • Edukacja
  • Inżynier
  • Nauka
  • Praca
  • Technologia
  • Wiadomości branżowe
    • Wydarzenia

nóż szefa kuchni 8 gerlach

Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality Kuchnia

Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality

2 listopada 202113 listopada 2021 inzynierzy.pl
  • Volvo Car Group i Ericsson wprowadzają na rynek sieciowe usługi samochodowe
  • Jak pomóc dziecku wrócić do szkoły?
  • 69 proc. firm na świecie wytwarza oprogramowanie metodyką Agile, a 23 proc. w podejściu DevOps
  • Ponad połowa firm z sektora przemysłowego ma problem z pozyskaniem kadr. Wciąż potrzebna jest promocja zawodów technicznych wśród młodzieży
  • PKO Bank Polski sponsorem głównym zmagań młodych programistów
Ciekawe artykuły

Generacja C na brzegu sieci – jak na branżę IT wpłynie edge computing?

Generacja C na brzegu sieci – jak na branżę IT wpłynie edge computing?
Generacja C na brzegu sieci – jak na branżę IT wpłynie edge computing?Szacuje się, że do 2021 r. internetowy ruch generowany przez urządzenia mobilne wzrośnie czterokrotnie, a transfer związany ze strumieniowym wideo i grami

Polacy tracą czas. Na co marnujemy go najczęściej?

Polacy tracą czas. Na co marnujemy go najczęściej?
Informacja prasowaWarszawa, 19 września 2019 r.Choć żyjemy w biegu i wydaje się, że brakuje nam czasu na przyjemności, okazuje się, że tracimy go z własnej winy. Najnowsze wyniki badań wskazują, że największe straty powo

Praca hybrydowa i wyzwania dla cyberbezpieczeństwa

Praca hybrydowa i wyzwania dla cyberbezpieczeństwa
Praca hybrydowa i wyzwania dla cyberbezpieczeństwaW 2020 roku wiele firm musiało wprowadzić w nagłym trybie zmiany w swoim modelu działania, zaś dla wielu normą stała się praca zdalna. Kiedy pandemia COVID-19 ustąpi, niektó

Satelitarna rewolucja w rolnictwie

Satelitarna rewolucja w rolnictwie
Satelitarna rewolucja w rolnictwie Suszą objęte są już wszystkie województwa w kraju i wszystkie rodzaje upraw. Tegoroczne plony będą mniejsze niż przewidywano, to już pewne. W zwiększaniu wydajności w rolnictwie, mimo trud

Prawdziwy koszt „darmowych” usług online

Prawdziwy koszt „darmowych” usług online
Prawdziwy koszt „darmowych” usług online Kraków, 24 lipca 2019 r. – 54% użytkowników internetu w wieku powyżej 25 lat obawia się włamania na swoje konta w mediach społecznościowych . Jednak przejęcie profilu to niejedy

Ruszyła III edycja programu stażowego Laboratorium Kariery w Polpharma Biologics

Ruszyła III edycja programu stażowego Laboratorium Kariery w Polpharma Biologics
30.01.2018Po wejściu Polski do Unii Europejskiej tysiące najzdolniejszych absolwentów biotechnologii opuściło nasz kraj w poszukiwaniu możliwości rozwoju zawodowego. Dziś widzimy, że trend ten ulega odwróceniu. Dzięki dzia�

Pracownicy uprawiający sport bardziej zadowoleni, wydajni, zaangażowani

Pracownicy uprawiający sport bardziej zadowoleni, wydajni, zaangażowani
Informacja prasowa Well.hr02.07.2019 Pracownicy uprawiający sport bardziej zadowoleni, wydajni, zaangażowani – nowy raport Well.hr dotyczący rynku pracy w PolsceCoraz więcej firm zachęca swoich pracowników do aktywności fiz

TRZY ELEMENTY UDANEJ ZABAWY

TRZY ELEMENTY UDANEJ ZABAWY
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 23.11.2017Dzieci bez względu na porę roku domagają się ruchu i zabawy. I słusznie, bo dzięki temu prawidłowo się rozwijają. Najlepsze są aktywności na świeżym powietrzu, jednak jesienno-zimow�

Uwagi dotyczące ustawy o jawności życia publicznego

Uwagi dotyczące ustawy o jawności życia publicznego
Warszawa, 17 listopada 2017 r.Informacja prasowa Uwagi dotyczące ustawy o jawności życia publicznego23 października 2017 r. został opublikowany projekt ustawy o jawności życia publicznego. Miał on zwiększyć transparentno�

Zdobądź płatny staż w Schneider Electric i dołącz do EcoStruxure Academy!

Zdobądź płatny staż w Schneider Electric i dołącz do EcoStruxure Academy!
Warszawa, 28.03.2018 – Schneider Electric, lider cyfrowej transformacji w zarządzaniu energią i automatyce, rozpoczyna rekrutację na płatny, roczny program stażowy EcoStruxure Academy. Skierowany jest on do studentów ostatnich
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of Hospitality
Sierpień 2025
P W Ś C P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« Lip    
Strony
  • Archiwum
  • Domena na sprzedaż, Kup domenę.
  • Nasze strony
  • Polityka praw autorskich
  • Tematy
  • Współpraca
Tagi
ENERGAEricsson SpGrupa Allegro SpGSMIDGIPITKroll OntrackPGPLNPolitechnice GdaPolitechnika GdaPolitechniki GdaPRSMSUSAUSDVATWielkiej BrytaniiWWW
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies | Copyright © 2005 - 2025 by EYC.